Sanatoase
Orez cu lapte si capsuni
Merge de minune la micul dejun sau ca o gustare dupa masa de pranz. Orezul cu lapte si capsuni e desertul perfect cu care poti intampina musafirii.
Cartofi noi cu ciuperci
Cartofii noi cu ciuperci pot fi mancati atat ca fel principal, fiind satiosi si bogati in nutrienti, cat si sub forma de garnitura, alaturandu-le un preparat principal. Prin inlocuirea unului cu margarina sau ulei de masline, se obtine o mancare consistenta de post.
Cartofi noi cu usturoi
Caracteristici primaverii, cartofii noi sunt usor de gatit si cu putina imaginatie pot fi chiar foarte gustosi. Iata o reteta simpla si utila de cartofi noi cu usturoi.
Tocana de mazare cu pui
Sanatoasa, satioasa si usor de facut, tocana de mazare cu pui este reteta perfecta pentru un pranz in familie.
Piure de mazare cu menta
Un piure putin mai bizar, dar care se face usor si cu siguranta da o nota de rafinament. In plus piureul de mazare cu menta poate fi usor alaturat preparatelor din carne, mai ales de pasare.
Supă cremă cu broccoli și brânză Cheddar
O supă cremă cu o consistență mătăsoasă, plină de arome care se completează minunat, fără a-și pierde individualitatea. Se face extrem de ușor și este foarte sățioasă. Într-o cratiță, topește la foc mic untul, adaugă ceapa tăiată mărunt, usturoiul pisat și cimbrul. Amestecă ocazional, timp de 3-4 minute. Adaugă încet făina, amestecând continuu ca să […]
Portofele cu mere
Daca iti plac fructele iti propunem un desert delicios ce se prepara foarta usor. Prajiturile cu mere raman fragede chiar si la o saptamana dupa coacere si pot fi servite, atat la micul dejun cat si pe timpul zilei, alaturi de o cafea delicioasa sau un pahar cu lapte.
Supa de mazare cu jambon
Se prepara rapid, e foarte hranitoare si satioasa, prin urmare supa de mazare cu jambon e o reteta ce trebuie macar incercata, daca nu si repetata.
Tigaie de curcan cu mazare
Tigaie de curcan cu mazare, o reteta rapida si sanatoasa, ideala pentru o cina romantica in doi.
Placinta de primavara
Sanatoasa si rapida, placinta de primavara merge de minune atat ca aperitiv, cat si servita la micul dejun.