Tarta cu capsuni

Tarta cu capsuni este un desert romantic si delicios in acelasi timp, putand fi servita mai ales de Ziua Indragostitilor, dar si cu alte ocazii festive. Aceasta reteta este adecvata in alimentatia persoanelor ce sufera de ulcer, datorita ingredientelor continute.

Paste cu ton si ardei

Pastele cu ton si ardei sunt un preparat rapid, ce se gateste numaidecat si care merge de minune atat la pranz cat si la cina.

Pasta de ciuperci

Pasta de ciuperci este un preparat gustos ce poate fi mancat ca aperitiv sau gustare. Este recomandata in mod deosebit celor cu afectiuni cardiace.

Painici cu usturoi

Reteta de painici cu usturoi cu miez pufos si coaja aurie si crocanta e atat de gustoasa, incat sigur o veti face de mai multe ori.

Sarlota cu nuci

Un desert racoritor si savuros, perfect pentru a fi servit invitatilor. Sarlota cu nuci se face intr-un timp scurt si poate fi pregatit si de catre cei care sunt invatacei in arta culinara.

Pizza cu ton

Cand aveti pofta de o pizza, insa preferati varianta facuta in casa, incercati aceasta reteta de pizza cu ton.

Somon în crustă de parmezan

O rețetă ușoară și rapidă pe care o poți face chiar și în cea mai aglomerată zi a săptămânii. Ideală pentru cină deoarece nu pică greu la stomac. Extrem de aspectuoasă, e potrivită pentru mesele festive. Preîncălzește cuptorul la treaptă mare. Pe o tavă, întinde niște hârtie de copt sau folie de aluminiu (așa vei avea […]

Ciolan la cuptor

Pentru o masa satioasa si delicioasa, aceasta reteta de ciolan la cuptor este exact ce iti trebuie. Serveste-l alaturi de cartofi la cuptor sau de salata verde.

Supra crema de dovleac

Iubitorii de dovleac vor gasi aceasta reteta delicioasa, intrucat acesta este ingredientul principal. Supa crema de dovleac este un tip de mancare cu specific american, ce se serveste toamna, in special in perioada Zilei Recunostintei.

Paste cu carne si dovleac

Dovleacul este de regula asociat placintelor pe care le mancam cu incantare toamna si in preajma sarbatorilor. Cu toate acestea, el poate fi adaugat cu succes si in mancaruri, precum in aceasta reteta de paste cu carne si dovleac.