Cascaval de casa

Traim vremuri in care suntem tot mai mult preocupati de alimentele pe care le consumam, asa ca multe gospodine prefera sa gateasca in casa cam tot ceea ce pun pe masa celor dragi. Din aceasta categorie nici cascavalul nu ar trebui sa faca o exceptie, mai ales ca exista retete dupa care poate fi preparat […]

Salata de conopida

Salata de conopida se face in cel mult 30 de minute si este ideala pentru copii, dar va fi si pe placul celor mari.

Supa de legume

O supa de legume, foarte usor de facut, dupa o reteta rapida. E foarte buna pentru copii, dar va fi cu siguranta si pe placul adultilor.

Sushi Maki dupa reteta lui Chef Doru Serban

Daca vrei sa impresionezi cu un preparat exotic, iti recomandam reteta de Shushi Maki a lui chef Doru Serban, care iti ofera si cateva sfaturi pentru ca totul sa iasa ca la carte. Chef Serban a pregatit aceasta reteta la emisiunea „Draga mea prietena”, de la Kanal D.

Piept de pui fraged la gratar

Pieptul de pui este un aliment usor de gatit, insa nu toata lumea stie care este reteta perfecta pentru a obtine un piept de pui fraged la gratar.

Cartofi crocanți la cuptor

O nouă idee bună pentru amatorii de cartofi la cuptor. Pentru că sunt feliați subțire, aceștia ies crocanți și foarte gustoși. Iar rețeta e simplă, cu puține ingrediente ieftine.  1. Se preîncălzește cuptorul la 190 de grade. 2. Se combină uleiul de măsline și untul topit într-un bol mic și se unge tava pentru cuptor […]

Frigarui de curcan la gratar

Va propun aceasta reteta de frigarui de curcan pentru urmatoarea ocazie cand veti incinge un gratar, si sigur veti fi incantati de rezultat.

Pui la cuptor

Masa in familie este o placere atunci cand nu trebuie sa petreci multe ore in bucatarie. Cu aceasta reteta, termini treaba cat ai clipi si te bucuri de mancare alaturi de cei dragi.

Pâine fără carbohidrați

O rețetă faină, rapidă și extrem de gustoasă, perfectă pentru cei care fug de carbohidrați. Da, nu are gustul original de pâine – și nici nu ar avea cum – dar se apropie de el mai mult decât ai crede.  Preîncălzește cuptorul la treaptă mare. Separă albușurile de gălbenușuri și bate albușurile până se întăresc. […]

Trifle cu căpșuni

Un desert inventat de englezi, care a câștigat o popularitate extraordinară în ultimii ani. Motivele sunt multe: se face fără coacere, e extrem de gustos, are arome diferite și… e atât de ușor de făcut încât și nu om care nu prea se descurcă în bucătărie îi dă de cap. E perfect pentru vară! Să […]