Cheesecake cu cireşe fără foc

Învaţă să prepari un cheesecake raw cu cireşe delicioase, dulce, sănătos şi cu puţine calorii. Mod de preparare: Amestecă migdalele într-un blender până devin o pastă groasă. Adaugă restul de ingrediente şi amestecă bine. Presează crusta într-o formă de tartă şi dă la congelator până se întăreşte bine. Pune alunele caju şi curmalele la înmuiat […]

Îngheţată dietetică cu căpşuni şi goji

Învaţă să prepari o îngheţată delicioasă, parfumată, de sezon, cu minim de calorii şi maxim de gust. Vezi cum se face îngheţata dietetică cu căpşuni şi goji. Mod de preparare: Taie căpşunile în jumătăţi sau sferturi şi pune-le într-o tavă. Dă tava la congelator circa 2 ore, cât să nu îngheţe fructele în totalitate. Pune […]

Paste primavera ultra rapide la capac

Învaţă să prepari nite paste primavera super rapide, amestecând toate ingredientele într-o oală. Vezi cum faci paste primavera la capac, fără efort. Mod de preparare: Amestecă supa, pastele linguine, ceapa, broccoli, sparanghelul, ciupercile, usturoiul, fulgii de ardei, sarea şi piperul într-o oală mare şi dă la fiert la foc iute. Picură puţin ulei de măsline […]

Sarmale de pui în frunze de viţă

Sarmale de pui în frunze de viţă – mai slabe şi mai sănătoase. Iar reţeta e foarte simplă. Iată cum se fac! 1.   Se trec foile sub un jet de apă rece şi apoi se lasă într-o strecurătoare la scurs. 2.   Pentru umplutură, carnea tocată se amestecă cu orezul, oul, ceapa verde tocată, pătrunjelul, sare […]

Sarmale de vită

Sarmalele de vită sunt mail slabe şi mai gustoase. Încearcă această reţetă simplă! 1.   Ceapa tocată şi orezul se pun pe foc şi se lasă aproximativ 10 minute, cât să se umfle orezul. Se amestecă apoi cu carnea tocată, se frământă un pic şi se adaugă 100 ml apă. Se lasă amestecul să stea aşa […]

Peşte cu sos roşu

 Peşte cu sos roşu foarte gustos şi uşor de făcut. Încearcă această reţetă simplă! 1.   Guliile se pun la fiert în apă cu sare pentru 30 de minute. 2.   În altă oală, se pune peştele la fiert cu câteva boabe de piper şi o foaie de dafin. 3.   Pentru sos, mugurii de pin se prăjesc […]

Sarmale vegetale care nu îngraşă

Învaţă să prepari nişte sarmale delicioase, vegetariene şi inedite, care nu îngraşă şi care se digeră uşor. Mod de preparare: Varza se spală şi se desface în foi. Se elimină nervurile groase şi se taie în dreptunghiuri, potrivite pentru umplut. Restul de varză se toacă. Într-o cratiţă cu fundul mai gros, se căleşte ceapa tocată […]

Tigaie de vită cu legume crocante

Tigaie de vită cu legume crocante şi foarte gustoase, ideală pentru cină. Iată cât de uşor se face această reţetă! 1.   Morcovii se taie bastonaşe subţiri, iar ardeii în fâşii subţiri. 2.   Carnea se taie, de asemenea, în fâşii fine şi, împreună cu ardeii şi morcovii, se pune la prăjit în tigaia cu ulei. 3.   […]

Pui cu portocale

Pui cu portocale delicios şi uşor de făcut, o cină perfectă pentru întreaga familie. Iată o reţetă simplă şi rapidă! 1.   Se prepară marinata pentru care se amestecă sucul de portocală cu mierea, usturoiul pisat, uleiul, sare şi piper. 2.   Cu acest sos se ung pulpele de pui, apoi se dau la frigider pentru 15 […]

Pește cu sos de roșii

O rețetă simplă și foarte rapidă – unde mai pui că e și gustoasă! Un grozav pește cu sos de roșii se prepară astfel: 1. Ceapa şi ardeii se taie cubuleţe mici care se pun la călit în ulei. Se presară cu un praf de sare. 2. Se taie şi roşiile, cât se poate de mici, […]