Iti plac ardeii la nebunie, indiferent in ce reteta s-ar regasi? Ei bine, preparatul asta inglobeaza doua retete, caci acesti ardei umpluti au si aroma distincta a ardeilor copti.
Ingrediente
8 ardei 200 g carne tocata 10 linguri orez o ceapa o legatura patrunjel putin cimbru proaspat 250 ml bors o lingura ulei sare piper
Mod de preparare:
- Ardeii se coc pe o tabla, dar foarte putin, cat sa se inmoaie.
- Carnea tocata se amesteca bine cu orezul, ceapa tocata marunt, sarea, piperul si patrunjelul.
- Se curata ardeii de seminte si se umplu cu amestecul de carne.
- Se repartizeaza cimbrul, se pun intr-un vas de cuptor, se adauga borsul, se completeaza cu putina apa si o lingura de ulei. Se lasa la cuptor pentru 50 de minute.
S-ar putea sa-ti placa si:
Ardei umpluti cu carne tocata si orez