E atat de usor sa le faci in casa, incat nici nu are rost sa le cumperi. Cu aceasta reteta de batoane de cereale cu ciocolata, stii cu siguranta ce ingrediente sunt in micul tau dejun sau in gustarea copilului tau.
Ingrediente
1. Intr-o tava patrata sau dreptunghiulara, pune o foaie de copt, lasand un exces in afara marginilor, pentru a putea folosi hartia ca manere mai tarziu.
2. Intr-un bol mare, combina fulgii de ovaz, semintele, caju si migdalele. Rade ciocolata deasupra amestecului.
3. Adauga mierea sau extractul de stevie, urmate de untul de arahide si amesteca pana la omogenizare.
4. Pune compozitia in tava si niveleaz-o, apoi da-o la rece pentru cateva ore. Daca faci amestecul seara, o poti da la rece peste noapte.
5. Scoate batoanele din tava, portioneaza-le si pune-le la rece pana la servire.