Bezele fantoma – Desert pentru Halloween
60 minute
6 portii
Usor
Ingrediente
3 albusuri
150 g zahar pudra
esenta vanilie
1 lingurita zeama lamaie
20 g ciocolata neagra topita
Mod de preparare:
1. Bate albusurile cu zeama de lamaie si adauga zaharul pudra treptat, lingura cu lingura.
2. Cand albusurile isi maresc considerabil volumul si devin lucioase, adauga esenta de vanilie si pune compozitia intr-un pos de ornat, fara varf atasat.
3. Formeaza bezelele fantoma tinand posul vertical deasupra tavii si ridicandu-l pe masura ce compozitia iese din pos. Incearca sa lasi un mot la fiecare bezea formata.
4. Coace bezelele pentru 40-45 de minute la 100 grade. Dupa ce s-au racit, topeste ciocolata si toarn-o intr-o punga de pos cu varf cat mai ingust.
5. Deseneaza-le bezelelor ochi si gura, pentru a deveni veritabile fantome, numai bune de servit de Halloween.
S-ar putea sa-ti placa si:
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews