Ingrediente
Ingrediente pentru servit
1. Se unge cu o lingura de ulei o oala destul de mare.
2. Se pune oala pe foc, se incalzeste la foc mic si apoi se toarna laptele condensat dintr-o data.
3. Se adauga apoi intreaga cantitate de nuca de cocos razuita si se amesteca energic.
4. Se pune amestecul pe masa de lucru unsa cu cealalta lingura de ulei, se taie si apoi fiecare bucata se modeleaza intre palme si se trece prin nuca de cocos.
Sfaturi utile
✽ Adauga 20 g de unt nesarat in compozitia de lapte condensat si fulgi de cocos. Compozitia pentru bomboane va deveni mai moale si mai usor de modelat.
✽ Pentru un gust deosebit, adauga esenta de vanilie si 1 lingura sau doua de lichior de nuca de cocos.
✽ Pune in centrul fiecarei bomboane alune de padure sau migdale, sa fie mai gustoase. Alunele nu trebuie sa fie sarate, iar inainte de a le pune in bomboane, le poti coace cateva minute in cuptorul incins.