Bors de loboda
30 minute
6 portii
Usor
Se face rapid, e revigoranta si plina de vitamine. Primavara e anotimpul perfect pentru ciorba de loboda!
Ingrediente
10-15 legaturi loboda
2 legaturi stevie
1 lingura ulei
1 ceapa mare
1 morcov
500 ml bors
sare, dupa gust
1/2 legatura leustean
Mod de preparare:
1. Spala bine legaturile de loboda si cele de stevie si taie-le mare.
2. Toaca ceapa si caleste-o in ulei, apoi adauga morcovul taiat cubulete. Cand morcovul a fiert (verifici sa intre furculita), poti adauga verdeata. Cand si-au redus considerabil volumul, loboda si stevia sunt fierte. Adauga borsul si potriveste de sare, stinge focul si adauga leusteanul tocat marunt.
✽ Optional, daca nu o pregatesti pentru post, poti adauga putina afumatura odata cu loboda, iar la final o poti drege cu 2 oua batute bine.
Incearca si alte retete romanesti de ciorbe
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews