Sunt atat de simplu de facut, ca ar fi si pacat sa nu le incerci! Serveste briosele cu ciocolata, dupa aceasta reteta de post, alaturi de cafea sau la desert.
Ingrediente
280 g faina 1 pliculet praf de copt 1 praf bicarbonat de sodiu 1 praf sare 50 g cacao 2 banane coapte 250 ml lapte de cocos/migdale/soia esenta vanilie 5 linguri zahar 100 ml ulei
Mod de preparare:
1. Combina faina cu praful de copt, cacaua, bicarbonatul, praful de copt si sarea.
2. Separat combina laptele de cocos (sau migdale/soia) cu esenta de vanilie, bananele zdrobite, zaharul si uleiul.
3. Combina ingredientele uscate cu cele lichide, pana obtii un amestec omogen.
4. Toarna compozitia in forme de briose unse cu ulei si da-le la cuptor la 180 de grade pentru 30-35 de minute.
6. Serveste briosele cu ciocolata dupa ce se racesc.
Pofta buna!