Le prepari repede si le servesti in orice situatie: fie un pranz pe repede inainte, fie o gustare intre mese, cateva briose cu ciuperci si bacon sigur te vor satura.
Ingrediente
1 lingura ulei de masline 100 g ciuperci 250 g bacon 150 g cascaval 300 g faina 1 lingurita praf de copt un praf sare 75 g unt 250 ml lapte 2 oua
Mod de preparare:
- Incinge uleiul si frige ciupercile taiate feliute cu baconul cubulete. Intr-un bol combina faina, praful de copt si sarea.
- Separat bate ouale cu laptele si untul topit. Incorporeaza ingredientele lichide in cele uscate.
- Adauga ciupercile si baconul fript, alaturi de cascavalul ras sau taiat cubulete. Omogenizeaza aluatul si toarna-l in forme de briose, umplandu-le 3/4 din inaltime.
- Coace briosele cu ciuperci si bacon pentru 30-35 minute si serveste-le dupa minim 10 minute.