Briose cu ovaz, mere si scortisoara
Pregateste pentru desert o serie de briose cu ovaz, mere si scortisoara delicioase si puternic aromate! Sunt perfecte chiar si la micul dejun! Le pregatesti numaidecat, fara faina, ceea ce le face pline de fibre si nutritive.
Ingrediente
1. Trece fulgii de ovaz prin robotul de bucatarie, pana ce ii maruntesti fin. Combina-i apoi cu praful de copt, nucsoara, scortisoara, un praf de sare, zaharul si zaharul vanilat.
2. Separat, tot in robotul de bucatarie, paseaza 2 mere curatate (de cotor, nu si de coaja!) si amesteca-le cu doua oua. Incorporeaza ingredientele lichide in amestecul de ingrediente solide si omogenizeaza compozitia.
3. Toarna amestecul in forme de briose tapetate cu foi de briose sau unse cu unt. Da briosele la cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 30-35 de minute, sau pana cand briosele cu ovaz, mere si scortisoara trec testul scobitorii.