Briose cu spanac si branza
45 minute
6 portii
Mediu
Iti place spanacul, dar nu stii cum sa il incluzi mai des in preparate? Reteta asta e numai buna de preparat la micul dejun, ca aperitiv sau ca o gustare, de luat la pachet.
Ingrediente
150 g spanac
80 g branza feta
250 g faina
100 g cascaval
1/2 lingurita praf de copt
un varf cutit bicarbonat de sodiu
2 oua
230 ml lapte
60 ml ulei
sare
piper
Mod de preparare:
- Combina ingredientele uscate (faina, sarea, piperul, praful de copt si cascavalul ras). Bate ouale cu ingredientele lichide/ude (laptele, spanacul congelat/proaspat oparit, branza feta zdrobita cu furculita).
- Incorporeaza ingredientele lichide in cele uscate, pana ce obtii un amestec lipicios.
- Repartizeaza compozitia de briose in forme, cate 2-3 linguri in fiecare, incat aluatul sa fie 3/4 din inaltimea formelor. Da tava la cuptor pentru 30 de minute la 180 grade.
S-ar putea sa-ti placa si:
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews