O gustare usoara si economica, din 6 ingrediente pe care e posibil sa le ai deja in casa. Primavara e momentul ideal sa prepari o budinca de dovlecei cu branza delicioasa, dar o poti prepara si in afara sezonului dovleceilor.
Ingrediente
2 dovlecei 250 g branza telemea 3 oua piper o legatura marar un galbenus, pentru copt
Mod de preparare:
- Dovleceii se dau pe razatoare si se pun intr-o strecuratoare la scurs.
- Branza se trece si ea prin razatoare sau se faramiteaza cu furculita.
- Se pun laolalta dovleceii, branza, mararul tocat si ouale, se amesteca si apoi se potriveste gustul de piper.
- Se pune amestecul intr-un vas de cuptor, se niveleaza si se ung cu galbenus. Se lasa 30 de minute la cuptor. Se taie dupa ce s-a mai racorit.
S-ar putea sa-ti placa si:
Barcute de dovlecei cu pui si parmezan