Calamari in sos de rosii
25 minute
4 portii
Mediu
Ingrediente
700 g inele de calamar
o conserva mare rosii in bulion
3 linguri ulei
un praf ghimbir
un praf chimen
2 catei usturoi
2 foi dafin
putin cimbru
100 ml apa
sare
piper
o legatura patrunjel
Mod de preparare:
- In tigaia cu ulei incins se pun calamarii, se amesteca putin si se pune capac.
- Cand apa pe care o lasa calamarii a scazut, inelele se scot si, in aceeasi tigaie, se pun rosiile si restul ingredientelor.
- Se lasa sa ajunga in punctul de fierbere dupa care se adauga calamari si apa si se lasa la fiert timp de 15 minute, nu mai mult. Se scot si se servesc cu patrunjel verde tocat marunt, deasupra.
S-ar putea sa-ti placa si:
Calamar umplut cu legume in 5 arome
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews