Cartofii gatiti la cuptor sunt mult mai sanatosi decat cei prajiti, si cu reteta potrivita pot fi chiar si mai gustosi! Sigur vei vrea sa repeti reteta asta!
Ingrediente
4 cartofi 3 linguri unt 1 lingurita sare 200 g cascaval 7 felii bacon 2 fire de ceapa
Mod de preparare:
- Preincalzeste cuptorul si tapeteaza o tava cu hartie de copt.
- Spala bine cartofii si taie-i in jumatati, apoi scobeste fiecare jumatate.
- Unge cartofii cu unt si presara sare, apoi da-i la cuptor cu scobitura in sus. Dupa 15 minute intoarce-i invers si da-i iar la cuptor pentru 15 minute.
- Cand furculita intra cu usurinta in cartof, unge-i din nou cu unt, asaza baconul, ceapa si presara cascavalul.
- Da cartofii la cuptor pana cand cascavalul se topeste si se rumeneste. Serveste cartofii cu smantana alaturi.
Incearca si:
Quiche Lorraine cu bacon si praz
Tagliatelle cu bacon si ciuperci