Cascaval pane
Este excelent servit alaturi de o salata verde sau o garnitura de legume. Prepara cascaval pane la fel de bun pe cat il poti manca si in restaurante.
Ingrediente
1. Taie feliile de cascaval de 0.5-0.7 cm grosime. Daca preferi sa obtii forme triunghiulare, taie cascavalul pe latura mai lata, apoi taie fiecare felie pe diagonala.
2. Da feliile rand pe rand prin ou, faina, ou din nou si apoi prin pesmet. Pune-le la prajit cate 1-2 minute pe fiecare parte, pana devin aurii.
Sfaturi utile:
✽ Daca preferi cascavalul pane cu o crusta mai groasa si mai crocanta, repeta trecerea lui prin faina de doua ori. Mai exact, trece cascavalul prin ou, faina, ou, faina, ou si apoi pesmet.
✽ Pentru a evita sa iti incarci degetele cu coca acumulata din ou si faina, trece toate feliile prin fiecare dintre etape odata (toate prin ou, toate prin faina, s.a.m.d.)
Incearca si alte retete rapide