Le pregatesti in maxim 10 minute si in scurt timp obtii o masa sanatoasa si usoara! Caserola asta e perfecta pentru vara!
Ingrediente
250 g branza feta 100 g masline kalamata 500 g rosii 2 ardei o ceapa rosie 3 oua o mana frunze de busuioc 1 lingura ulei de masline sare piper
Mod de preparare:
- Curata si taie ceapa solzisori si rosiile felii, apoi scoate samburii maslinelor.
- Amesteca rosiile cu ardeii, branza cat mai faramitata, cu maslinele si uleiul de masline, sare si piper (dupa gust). Asaza compozitia intr-o tava si creaza 3 adancituri.
- Sparge ouale si asaza-le in cele 3 locuri pastrate, apoi raspandeste ceapa rosie peste intreaga compozitie si da tava la cuptor pentru 20-25 de minute, sau pana cand ouale sunt facute dupa gust.
- Serveste caserola de legume meditaraneene garnisita cu frunze de busuioc, cu o salata proaspata alaturi.
Incearca si: