Caserola de oua Benedict
60 minute
4 portii
Mediu
Cauti o idee de mic dejun usor si inedit? Combinatia asta hraneste 4 persoane si este o idee delicioasa, o variatie a oualor Benedict, traditional englezesti.
Ingrediente
8 oua
500 ml lapte
3 fire ceapa verde
1 lingurita ceapa granulata
350 g sunca
6 chifle englezesti
paprika
sare, dupa gust
Mod de preparare:
- Amesteca ouale cu laptele, ceapa verde si cea granulata si sarea.
- Pune jumatate din cantitatea de sunca, taiata marunt, intr-o tava termorezistenta.
- Deasupra asaza chiflele englezesti, taiate si ele cubulete, apoi completeaza cu restul de sunca. Toarna compozitia de oua si lapte deasupra, acopera caserola cu folie alimentara si da-o la frigider peste noapte.
- Dimineata, indeparteaza folia, presara paprika si da tava la cuptor, acoperita cu folie de aluminiu sau hartie de copt, pentru 30 de minute. Dupa ce timpul s-a scurs, indeparteaza folia si da tava din nou la cuptor.
- Serveste caserola de oua Benedict cu sos Hollandaise proaspat preparat.
Incearca si:
Quiche Lorraine cu bacon si praz
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews