Perfecte pentru o cina in familie sau pentru a fi luate la birou. Cu ingredientele potrivite, putina indemanare si poate putin ajutor in bucatarie, obtii o caserola de paste cu pui Alfredo in mai putin de 50 de minute.
Daca nu stii deja reteta, iata cum poti prepara sosul Alfredo, in maxim 10 minute.
Ingrediente
350 g paste 2 bucati piept de pui 150 g mozzarella sos alfredo
Mod de preparare:
- Preincalzeste cuptorul, fierbe pastele al dente cu putina sare, strecoara-le si frige pieptul de pui pe gratar.
- Taie pieptul cubulete, apoi pune-l impreuna cu pastele si sosul alfredo inapoi in cratita in care au fiert pastele, amestecand.
- Pune jumatate din pastele din cratita intr-o tava termorezistenta unsa cu unt, aseaza deasupra lor un strat de mozzarella (jumatate din cantitate) si pune restul de paste deasupra, apoi pune restul de mozzarella ramasa peste.
- Da tava la cuptor pentru 20-25 de minute, pana cand branza devine usor aurie.
Vezi si alte retete de paste