Cand ai pofta de pizza, dar iti lipseste cheful sa o prepari, iata o reteta salvatoare si care sigur iti va satura intreaga familie. Preparatul este un hibrid intre pastele gatite la cuptor si o reteta obisnuita de pizza, deci obtii tot ce-i mai bun din ambele feluri de mancare!
Ingrediente
400 g paste 30 felii salam 250 g mozzarella 1 ceapa 1 ardei 4-5 ciuperci 2 catei de usturoi 2 conserve rosii maruntite 1 lingurita oregano 1/2 lingurita busuioc 1/2 lingurita cimbru sare piper
Mod de preparare:
- Fierbe pastele cu sare, conform instructiunilor de pe pachet, apoi strecoara-le si clateste-le
- Soteaza intr-o lingura de ulei legumele curatate si taiate pana cand isi schimba culoarea.
- Adauga conservele de rosii, sare, piper si condimentele. Toarna sosul obtinut peste pastele fierte si amesteca pana ce omogenizezi.
- Asaza pastele intr-un vas termorezistent, deasupra presara mozzarella din belsug si asaza feliile de salam.
- Da vasul la cuptor pentru 20-25 minute la 180 de grade, sau pana cand branza e bine rumenita. Serveste pizza la caserola dupa 15 minute de cand o scoti din cuptor.
S-ar putea sa-ti placa si:
Caserola de paste cu pui Alfredo