Chec aperitiv cu sunca si cascaval

70 minute
6 portii
Usor

Dupa reteta asta, il prepari numaidecat si il servesti la mai multe mese! Checul aperitiv cu sunca si cascaval poate fi servit si cald, dar mai ales rece!

Ingrediente

6 oua 6 linguri faina 250 ml lapte 300 g cascaval 200 g sunca 2 buc ardei gras 1 pliculet praf de copt 2 linguri parmezan o legatura patrunjel sare piper
Mod de preparare:

1. Bate ouale cu laptele, praful de copt, sarea si piperul. Incorporeaza apoi faina  treptat, urmata de cascavalul ras.
2. Separat, taie sunca si ardeiul gras cubulete si incorporeaza-le in compozitia de ou, cu o spatula.


3. Toarna compozitia de chec aperitiv intr-o forma de chec sau cozonac tapetata cu foaie de copt, apoi niveleaza cat mai bine. Deasupra checului rade parmezanul.
4. Coace checul sarat pentru 30-35 de minute la 180 de grade, sau pana cand checul trece testul scobitorii.
5. Serveste checul aperitiv cu sunca si cascaval presarat cu patrunjel, rece sau caldut.

S-ar putea sa-ti placa si: