Denumirea nu e deloc intamplatoare, caci prepararea cheesecakeului astuia chiar dureaza 9 minute. Nu separi oua, nu bati albusuri, ci mixezi toate ingredientele si obtii cel mai rapid cheesecake pe care il poti pregati in casa!
Ingrediente
Ingrediente pentru ornat
1. Pune toate ingredientele pentru cheesecake intr-un castron si mixeaza-le bine, pana obtii un aluat omogen, dens, dar care curge.
2. Toarna aluatul de cheesecake intr-o forma cu pereti detasabili unsa cu putin unt si tapetata cu zahar. Da tava la cuptor pentru ~1 ora, pana cand prajitura devine aurie.
3. Dupa ce a copt si l-ai lasat la rece, desprinde cheesecakeul de margini usor, cu un cutit, apoi scoate peretii laterali ai tavii.
4. Bate frisca cu zaharul si zaharul vanilat, iar daca e cazul adauga si un intaritor de frisca. Intinde frisca pe toata partea superioara a cheesecakeului, apoi pune cateva linguri de dulceata acrisoara in centru.