Aromat si super cremos, acest cheesecake este o delicatesa pentru toti iubitorii de caramel. Unde mai pui ca se prepara foarte usor, fara sa fie nevoie sa aprinzi cuptorul.
Ingrediente
Pentru ornare
1. Macina biscuitii intr-un robot de bucatarie. Toarna untul topit peste biscuiti si omogenizeaza.
2. Preseaza amestecul obtinut intr-o tava de tort tapetata cu hartie de copt si da tava la rece pentru 30 de minute.
3. Bate crema de branza cu smantana pentru frisca, zaharul si caramelul. Gusta pentru a verifica daca este suficient de dulce, iar daca e necesar mai adauga zahar.
4. Pune amestecul de branza in tava si da cheesecake-ul la rece pentru 4 ore. Cand prajitura s-a intarit, scoate-o si glazureaz-o cu sosul de caramel si orneaz-o cu nucile tocate marunt cu cutitul.
Vezi si
- cum prepari sosul de caramel
- alte deserturi cu caramel
- alte retete de cheesecake