Un preparat super-usor, pe care il obtii cat ai bate din palme. E suficient sa urmezi reteta pas cu pas pentru a gusta un cheesecake cu ciocolata divin.
Ingrediente pentru blat
250 g biscuiti cu cacao 80 g unt moale
Ingrediente pentru crema
500 g crema de branza 100 g zahar 100 ml smantana pentru gatit 150 g ciocolata 1 pliculet de gelatina
Mod de preparare:
- Macina biscuitii pana devin firimituri, adauga untul si amesteca bine.
- Preseaza amestecul de biscuiti si unt intr-o tava unsa, incat sa obtii blatul, apoi pune tava la frigider.
- Bate crema de branza impreuna cu zaharul pana devine fina si omogena.
- Dizolva gelatina in apa rece, apoi incalzeste-o la bain marie.
- Topeste ciocolata impreuna cu smantana pentru gatit. Adauga amestecul peste crema de branza, urmata de gelatina dizolvata si amesteca bine.
- Pune crema astfel obtinuta peste blat si uniformizeaza.
- Serveste chesecake-ul cu ciocolata rasa pe deasupra.