Chiftele cu ardei
65 minute
4 portii
Usor
Ingrediente pentru chiftele
300 g carne tocata
o ceapa
2-3 catei de usturoi
2 felii paine de o zi
2-3 linguri faina
sare
piper
ulei pentru prajit
Ingrediente pentru garnitura
2 ardei kapia
2 ardei grasi verzi
4 rosii
2 linguri ulei
sare
piper
Mod de preparare:
- Carnea se amesteca cu ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea de o zi inmuiata in apa si bine presata, sare si piper.
- Se amesteca foarte bine, se modeleaza chiftele care se trec prin faina si se rumenesc in ulei.
- Ardeii si rosiile se taie bucati mari si se rumenesc in ulei. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga chiftelele.
- Se presara sare si piper, se toarna putina apa si se lasa la fiert cu capac 30 de minute, scuturand vasul din cand in cand.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews