Chiftele de orez
Daca te-ai saturat de chiftelele din carne, sau pur si simplu vrei sa incerci ceva nou, incearca delicioasele chiftele de orez!
Ingrediente
1. Intr-o oala, se pune la fiert apa cu sare, iar in momentul in care aceasta da in clocot, se adauga orezul si se lasa la fiert pâna ce apa s-a evaporat. Apoi, orezul se lasa la racit. Se adauga parmezan si amesteca.
2. Se adauga ceapa tocata, usturoiul, oregano, busuioc, sarea si 7 oua batute.
3. Se amesteca foarte bine si apoi, cu palmele umezite, se modeleaza chiftele. In mijlocul fiecarei chiftele se pune câte un cub de mozzarella.
4. Fiecare chiftea se trece prin faina si prin ou batut. Apoi, fiecare chiftea se trece prin pesmet si se inlatura pesmetul in plus.
5. Se prajesc chiftelele in baie de ulei incins si se scot pe servete de hartie si se aduc la masa.