Chiftele de orez cu spanac
Inlocuieste chiftelele prajite si nesanatoase cu o alternativa mult mai buna, chiftele de orez cu spanac coapte.
Ingrediente
o ceapa mare
1 catel usturoi
1 lingura unt
250 g orez
150 g spanac oparit si stors
150 g branza feta
50 g mozzarella
1 ou
parmezan
1 lingura marar
sare
piper
Mod de preparare:
- Fierbe orezul cu un praf de sare intr-o cantitate de apa de 3 ori mai mare decat cea de orez.
- Opareste spanacul, iar cand se raceste strecoara-l si stoarce-l bine.
- Amesteca orezul cu restul de ingrediente (mai putin parmezanul) si amesteca bine.
- Formeaza chiftelele intr-o tava de briose cu ajutorul unei linguri, presara putin parmezan deasupra fiecareia si da-le la cuptor pentru 25-30 minute.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews