Chiftele de peste
30 minute
2 portii
Usor
O reteta ideala pentru copii, deoarece chiftelele de peste nu sunt prajite in ulei ci fierte si coapte. De asemenea, reteta e indicata si in alimentatia celor care trebuie sa urmeze un regim fara prajeli sau a celor care vor sa manance mai sanatos.
Ingrediente
200 g peste alb, fara oase
3 cartofi
un catel usturoi
2-3 fire patrunjel
un ou
pesmet
un praf sare
Mod de preparare:
- Cartofii, curatati de coaja si spalati bine, se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Separat, se fierbe pestele.
- Dupa ce s-au fiert cartofii si pestele, se mixeaza, se adauga oul si patrunjelul si se potriveste gustul de sare.
- Se modeleaza chiftele cu mana umeda, se trec prin pesmet si se asaza intr-un vas tapetat cu hartie de copt. Se lasa la cuptor 20 de minute.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews