Chipsuri de cartofi cu parmezan
Iti plac chipsurile de cartofi? Ei bine le poti prepara si manca mult mai sanatos acasa. Iata reteta pe care trebuie sa o pui in aplicare pentru a obtine chipsuri de cartofi delicioase si sanatoase, fara prajeala.
Ingrediente
1. Curata cartofii si fierbe-i intregi cu un praf de sare pana cand ii poti strapunge cu furculita, dar nu usor. Scoate-i din apa, feliaza-i si pune-i intr-un castron.
2. Presara-i cu condimente, sare, parmezan si untul topit in prealabil.
3. Amesteca cu grija, sa nu-i strivesti si pune-i in tava in gramajoare de 6-7 felii. Poti folosi o tava de briose, punand fiecare gramajoara intr-o forma de briosa.
4. Lasa cartofii la cuptor pana devin auriu inchis.
Sfat util
✽ Daca vrei ca fiecare din cartofi sa fie rumenit bine pe ambele parti, aseaza-i in tava individual.
Vezi si alte retete de chipsuri de casa