Ciorba de cartofi cu bacon e o mancarica rapida si in mod cert diferita fata de restul ciorbelor pe care le-ai mai incercat! Aroma de bacon chiar face o mare diferenta!

Ingrediente

o ceapa 2 morcovi o felie telina un pastarnac un ardei gras 5 cartofi leustean uscat o lingura ulei 200 ml zeama de varza

Ingrediente pentru dres

un galbenus 2 linguri smantana

Ingrediente pentru servit

bacon
Mod de preparare:
  1. Un morcov se trece prin razatoarea cu ochiuri mici si se pune apoi la calit in ulei, alaturi de ceapa tocata marunt.
  2. Se lasa un minut, se toarna apa si se lasa sa ajunga la punctul de fierbere.
  3. Se pun telina, pastarnacul, ardeiul gras taiate marunt, se lasa 5 minute si apoi se pun cartofii curatati de coaja si taiati cuburi. Se lasa sa fiarba complet.
  4. Se toarna zeama de varza, se lasa un clocot, se drege cu galbenus amestecat in prealabil cu smantana. Se serveste cu baconul prajit separat si leustean uscat si maruntit bine.

Supa de spanac

Supa de cascaval

Supa de ceapa

din aceeasi categorie