O reteta numai buna de savurat in zilele reci de iarna care este extrem de prietenoasa cu buzunarul familiei tale. O portie costa 2 lei.

Ingrediente

un sfert varza acra o ceapa 2 ardei grasi 2 linguri bulion 2 linguri ulei o sfecla mica 2 cartofi 2 morcovi 2 rosii în bulion 2 litri supa de vita o mana fasole pastai 3 catei usturoi 2 linguri otet o legatura marar sare piper
Mod de preparare:
  1. În oala de fiert se pun uleiul si bulionul si se calesc ceapa tocata marunt si ardeii grasi taiati cubulete. Se presara cu sare si piper.
  2. Se adauga varza taiata fideluta, sfecla taiata cuburi mici, morcovii razuiti sau taiati rondele, cartofii taiati cuburi, fasolea pastai si rosiile.
  3. Se toarna cei doi litri de supa, se acopera cu capac si se lasa la fiert 45 de minute.
  4. Se adauga usturoiul si se acreste cu otet. Se aduce la masa cu marar deasupra.