O reteta numai buna de savurat in zilele reci de iarna care este extrem de prietenoasa cu buzunarul familiei tale. O portie costa 2 lei.
Ingrediente
un sfert varza acra o ceapa 2 ardei grasi 2 linguri bulion 2 linguri ulei o sfecla mica 2 cartofi 2 morcovi 2 rosii în bulion 2 litri supa de vita o mana fasole pastai 3 catei usturoi 2 linguri otet o legatura marar sare piper
Mod de preparare:
- În oala de fiert se pun uleiul si bulionul si se calesc ceapa tocata marunt si ardeii grasi taiati cubulete. Se presara cu sare si piper.
- Se adauga varza taiata fideluta, sfecla taiata cuburi mici, morcovii razuiti sau taiati rondele, cartofii taiati cuburi, fasolea pastai si rosiile.
- Se toarna cei doi litri de supa, se acopera cu capac si se lasa la fiert 45 de minute.
- Se adauga usturoiul si se acreste cu otet. Se aduce la masa cu marar deasupra.