Clatitele nu sunt numai dulci! Poti obtine o gustare delicioasa sau o cina rapida daca prepari niste clatite aperitiv cu spanac. Cea mai tare parte? Umple-le cu omleta si gata: Ai un mic dejun sanatos!
Ingrediente pentru clatitele cu spanac
Ingrediente pentru servit
1. Combina faina cu un praf generos de sare, laptele, o lingura de ulei si oul. Bate aluatul pana devine perfect omogen.
2. Toaca spanacul de cutit cat mai fin posibil (poate fi si congelat) si adauga-l in aluat, apoi omogenizeaza.
3. Incinge un strop de ulei intr-o tigaie de clatite si intinde cat mai bine un polonic de aluat in tigaie.
4. Frige clatitele pe rand, cate 30-60 secunde pe fiecare parte.
5. Serveste clatitele cu spanac umplute cu omleta gatita ulterior, ori cu un amestec de putina branza feta, ardei copt si cateva masline fara samburi.