Asta e o combinatie pe care sigur vei vrea sa o incerci! Este extrem de rapida si e perfecta la micul dejun!
Ingrediente
500 g branza de vaci 2 lingurite zahar pudra un ou 2 linguri faina 4 linguri ulei smantana pentru servit faina de lucru
Mod de preparare:
- Branza se sfarama foarte bine cu furculita amestecand-o cu zaharul si oul.
- Se adauga si faina progresiv si se amesteca foarte bine.
- Se iau mici cantitati din aluat, se modeleaza si se trec prin faina.
- Se rumenesc cate 3 minute pe fiecare parte. Se servesc cu smantana sau dulceata.
Sfaturi utile:
✽ Adauga in aluatul pentru clatite si coaja rasa de lamaie, sa fie mai aromate.
✽ Incinge bine uleiul inainte de a praji clatitele, ca sa se rumeneasca rapid. Scoate-le pe un servetel de hartie, sa absoarba grasimea.
✽ Serveste clatitele din branza cu o dulceata acrisoara din fructe de padure sau afine. Daca preferi sa le consumi cu smantana, poti adauga un strop de esenta de vanilie, sa fie mai parfumata.
S-ar putea sa-ti placa si:
Clatite cu morcovi si scortisoara