Prepara o cina delicioasa, compusa din paste si fileuri de peste, servite impreuna cu un sos delicios pesto.
Ingredient
4 fileuri de cod 25 g unt o punga taietei lati sare
Pentru sos
3 rosii fara pielite 100 g muguri de pin un borcanel de sos pesto
Mod de preparare:
Pasul 1:
Rosiile se cresteaza, se scufunda 2 minute in apa clocotita, li se scoate pielita si miezul, iar pulpa se taie cuburi. Se pun cuburile de rosii intr-un vas cu mugurii de pin si sosul pesto.
Pasul 2:
Se acopera vasul cu folie alimentara si se lasa la rece pentru 30 de minute.
Pasul 3:
Dupa acest timp, pestele se asaza intr-o tava de cuptor, se presara cu sare si se repartizeaza amestecul de rosii si pesto. Se da la cuptor pentru 20 de minute.
Pasul 4:
Cu 10 minute inainte de a fi gata pestele, se pun pastele la fiert, se scot si se amesteca imediat cu unt. Se serveste imediat pestele cu paste.