Intra in spiritul Sarbatorilor de Iarna si serveste la micul dejun sau la desert niste conuri de brad din ciocolata. Sunt foarte usor de facut, iar aspectul lor e foarte realist.

Ingrediente

150-200 g cereale de ciocolata (in forma patrata) 6 sticksuri mai groase. 120 g unt de arahide 70 grame nutella sau alta crema de ciocolata 3 linguri de unt moale 3-4 linguri zahar pudra

Ingrediente pentru decor

zahar pudra
Mod de preparare:

1. Intr-un caston, amesteca untul de arahide, crema de ciocolata, untul si zaharul pudra. Mai adauga zahar daca consideri necesar.
2. Ia un stick si, daca e prea lung, taie-l la lungimea de ~5-7 cm.
3. Modeleaza pe el parte din pasta obtinuta anterior, formand un con, lasand o parte din stick neacoperita la varf.
4. Tinand conul de brad de stickul sarat, insereaza rand pe rand cereale de ciocolata in unghi, care sa imite semintele conului de pin.
5. Incepe infigerea cerealelor de jos in sus, si continua pana nu mai ai unde pune cereale.
6. Taie excesul de stick ramas, apoi infige cateva cereale taiate sub forma triunghiulara chiar in varf, incat sa ascunda stickul.
7. Procedeaza la fel pentru a obtine toate celelalte conuri de brad din ciocolata, apoi pudreaza-le cu zahar daca doresti, incat sa para ninse.