Coroana de miel cu orez
85 minute
4 portii
Mediu
Coroana de miel cu orez este o reteta deosebita, care iti va aduce multe laude din partea invitatilor.
Ingrediente:
o bucata coaste de miel
2 linguri ulei
un pahar vin rosu
Ingrediente pentru umplutura:
2 linguri unt
125 g orez
o ceapa
3 catei de usturoi
500 ml supa de pui
225 carne tocata de miel
un praf curry
sare
piper
Mod de preparare:
1. Se pune untul la topit si se calesc ceapa tocata, usturoiul taiat feliute si carnea tocata. Se adauga orezul, supa, sare, piper si curry si se lasa sa fiarba 10 minute. Apoi se lasa sa se raceasca in totalitate.
2. Coastele se curata putin, cat sa ramana un pic de os la vedere, si apoi se prind cu ata de bucatarie pentru a obtine coroana. Se ung pe dinafara cu ulei, se ataza in tava si se umplu cu orezul preparat. Se toarna un pahar de apa si un pahar cu vin in tava si se lasa la cuptor 45 de minute.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews