O gustare rapida si usoara, pentru care nu ai nevoie decat de cateva ingrediente. Vezi cum pregatesti cosuletele cu sardine.

Ingrediente

4 foi mari placinta 100 g margarina topita 10 sardine intregi, din conserva 350 g branza tofu o ceapa cateva fire patrunjel
Mod de preparare:
  1. Foile de placinta se taie patrate in functie de tava de copt care trebuie sa fie asemanatoare cu cea de briose, dar cu goluri mai mari.
  2. Se ung foile de placinta cu margarina topita, cu o pensula, si se asaza cate doua suprapuse in lacasurile de copt. Se lasa marginile afara.
  3. In restul de margarina topita se caleste usor ceapa, se adauga tofu maruntita si se lasa 2-3 minute pe foc impreuna. Se trage de pe foc si se pune patrunjel.
  4. Se umplu formele de copt deja tapetate cu foi de placinta cu compozitia de tofu, se asaza cate o sardina si se lasa la cuptor pentru 10 minute.

Incearca si alte retete cu peste