Crema de ciocolata pentru prajituri
Daca o pregatesti dupa reteta asta, sigur va deveni preferata ta! Gateste o crema de ciocolata pentru prajituri cu gust bogat si delicios, pe care iti va veni sa o mananci ca atare, fara sa o mai adaugi in prajituri.
Ingrediente pentru crema de ciocolata
1. Combina zaharul cu galbenusurile si amidonul, adaugand si 2-3 linguri din lapte.
2. Restul de lapte da-l la fiert intr-o cratita, la foc mediu. Cand laptele clocoteste, adu-l treptat peste galbenusurile frecate cu lapte, zahar si amidon.
3. Mixeaza repede compozitia, pentru a preveni coagularea galbenusurilor. Adu compozitia inapoi in cratita si da-o la foc mic-mediu. Amesteca in mod constant pana cand crema se ingroasa.
4. Adauga ciocolata tocata marunt de cutit si amesteca pana cand obtii o crema de ciocolata perfect omogena.
5. Asaza folie alimentara peste crema de ciocolata pentru prajituri, in contact cu compozitia, apoi las-o sa se raceasca inainte de a o folosi in prajituri.
S-ar putea sa-ti placa si: