Prepari o prajitura, o tarta sau chiar un tort si vrei sa le pregatesti o crema de cocos pe masura? Asta e cea mai simpla crema de cocos pentru prajituri pe care o poti prepara acasa, in maxim 20 de minute.

Ingrediente

700 ml lapte integral 3 linguri amidon 5 linguri nuca de cocos 6 linguri zahar 100 g unt
Mod de preparare:

1. Din cei 700 ml de lapte integral, pastreaza 5 linguri deoparte, iar restul pune-l la fiert intr-o cratita, la foc mediu.

2. Combina amidonul cu zaharul si nuca de cocos, apoi adauga laptele pastrat deoparte si omogenizeaza bine, asigurandu-te ca n-a facut cocoloase.

3. Cand laptele de pe foc clocoteste, adauga amestecul de cocos si amesteca periodic, pana cand crema incepe sa se ingroase.

4. In functie de cat de groasa vrei sa iasa crema, o mai poti lasa la foc mic 30-60 de secunde odata ce a inceput sa se ingroase, amestecand tot timpul.

5. Lasa crema de cocos pentru prajituri sa se raceasca complet, acoperita cu folie alimentara care sa intre in contact cu crema, apoi foloseste-o in deserturile cu cocos preferate de tine.