Pentru toate retetele de cupcakes si briose dulci, exista aceasta crema de unt cu ciocolata, perfecta si pentru prajituri. Iese cremoasa si aromata, iar deserturile pe care alegi sa le decorezi cu crema de unt si ciocolata ti se vor topi in gura!
Ingrediente
1. Bate untul moale cu mixerul pentru 6-7 minute, initial la viteza medie, apoi la viteza mare, pana ce untul isi dubleaza volumul si devine pufos.
2. Adauga treptat zaharul pudra si incorporeaza-l, apoi adauga esenta de vanilie si cacaua.
3. Dupa incorporare, toarna putin cate putin unt, pana ce ajungi la textura pe care ti-o doresti. Ai grija insa sa nu torni prea mult lapte deodata, deoarece crema de unt va iesi prea moale si nu va fi buna pentru decorarea brioselor si a prajiturilor.
4. Continua sa bati crema de unt pentru inca 3-4 minute, oprind mixerul cand obtii o crema pufoasa si omogena.