Ingrediente
un pachet aluat foitaj decongelat 6-8 crenvursti un ou 2 linguri seminte de susan
Mod de preparare:
- Crenvurstii se taie bucati, iar aluatul se intinde pe masa presarata cu un pic de faina.
- Se taie aluatul in functie de marimea crenvurstilor si se infasoara fiecare bucata de carne in aluat.
- Se asaza in tava de copt, usor unsa cu grasime, se ung cu ou batut cu un pic de apa.
- Se presara susanul si se coc 15 minute.
Sfaturi utile
✽ Scoateti crenvurstii din frigider cu o ora inainte de a-i imbraca in aluat, pentru a fi la aceeasi temperatura cu aluatul.
✽ Vor fi foarte buni si a doua zi, daca ii pastrati la frigider si apoi ii incalziti in cuptor cateva minute.
✽ Puteti unge aluatul cu mustar inainte de a-l rula in jurul crenvurstilor sau cu sos tabasco, daca preferati varianta picanta.