Dupa deliciosul Croque Monsieur, ti-am pregatit un alt sandvis, similar, dar cu un detaliu ce face diferenta: Croque Madame.
Ingrediente
8 felii paine toast 8 felii subtiri de sunca 12 felii subtiri cascaval 1 lingura mustar dijon 2 lingura faina 1 lingura unt 180 ml lapte 1 lingura parmezan 4 oua sare piper
Mod de preparare:
- Unge feliile de paine cu putin unt si da-le la cuptor, asezate intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Topeste untul ramas si adauga faina. Amesteca pentru 1 minut, apoi adauga laptele. Amesteca constant, iar cand se ingroasa, adauga parmezanul, sarea si piperul.
- Scoate feliile de paine cand s-au rumenit si asambleaza sendvisurile: Unge 4 din felii cu putin mustar, apoi asaza deasupra cate 2 felii de cascaval si 2 de sunca, alternate, feliile de paine ramase.
- Asaza cate o lingura de sos bechamel pe fiecare sandvis, si deasupra sosului asaza cate o felie de cascaval. Pune sandvisurile inapoi in tava si da-le la cuptor, cu broilerul pornit la foc mediu.
- In rastimp, prajeste 4 oua ochiuri. Serveste fiecare sandvis cu un ou ochi deasupra.