Delicioase si cu o glazura careia cu greu poti sa-i rezisti, cupcakes sunt perfecte ca desert la o petrecere sau pentru a indulci o dupa-amiaza mohorata.
Ingrediente pentru aluat
125 g faina 100 g zahar pudra 100 g unt 2 oua 1/2 plic praf de copt 1/2 plic zahar vanilinat
Ingrediente pentru decor
400 g crema de branza 150 g zahar sucul unei lamai decoratiuni diverse
Mod de preparare:
- Pentru aluat, se amesteca ouale cu zaharul, zaharul vanilinat si faina amestecata cu praful de copt. Se adauga untul moale si se amesteca bine.
- Se toarna aluatul in cupele de briose fara a umple complet formele de copt si se lasa la cuptor 15-20 de minute.
- Pentru crema, se mixeaza crema de branza cu sucul de lamaie si zaharul pentru a obtine o crema consistenta.
- Se pune crema intr-un pos, se decoreaza briosele si apoi se presara decoratiuni cat mai divers colorate, sa fie pe placul celor mici.