Desert cu cremă de mascarpone, cantuccini, ciocolată și zmeură
100 g ciocolată neagră
3 linguri de migdale pisate
100 g cantuccini
250 g mascarpone
500 g cremă de brânză quark
2 linguri de zahăr
2 pachețele de zahăr vanilat
150 ml de frișcă
250 g zmeură
Mod de preparare:
- Sfărâmati biscuiții și ciocolata într-un vas. De asemenea, mărunțiți și alunele, dacă nu le-ați luat deja măcinate.
- Se amestecă mascarpone cu crema de brânză cu zahărul și zahărul vanilat până se omogenizează. Jumătate din cantitatea de biscuiți și ciocolată puneți-o în compoziție și amestecați, iar jumătate opriți-o pentru decorare. Turnați și o parte din zmeură, dar nu amestecați prea mult, pentru că altfel compoziția se va face toată roz.
- Bateți frișca și puneți-o pe fundul unui castron sau în cupe de înghețată. Răsturnați peste compoziția de brânză, iar peste presărați zmeură, ciocolata și biscuiții rămași și migdalele mărunțite. Se lasă la rece cel puțin o oră.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews