Iti place drobul, dar nu mananci carne de miel? Uite o reteta care intruneste ambele conditii. Drobul de vita si porc se face usor si e extrem de gustos!

Ingrediente

1,5 kg amestec carne tocata 1 kg ficat de vita 1/2 legatura marar 1/2 legatura patrunjel 2 cepe 5 oua 3 linguri smantana sare piper boia de ardei dulce

Ingrediente pentru tapetat

1 lingura unt 3 linguri pesmet
Mod de preparare:
  1. Fierbe ficatul si spumeaza-l pana cand intra furculita in el, apoi lasa-l sa se raceasca. Toaca ficatul, ceapa, verdeata si amesteca-le cu restul de carne tocata.
  2. Fierbe 3 dintre oua tari si curata-le de coaja. Tapeteaza o tava de cozonac cu unt si pesmet, pune un strat din compozitia de carne in tava, apoi asaza ouale si restul carnii.
  3. Prepara un amestec din smantana si cele 2 oua ramase si pune-le in tava, deasupra. Da drobul la cuptorul preincalzit, pentru 70-80 de minute, sau pana cand se rumeneste bine.

Vezi si