Drob de vita si porc
80 minute
6 portii
Mediu
Iti place drobul, dar nu mananci carne de miel? Uite o reteta care intruneste ambele conditii. Drobul de vita si porc se face usor si e extrem de gustos!
Ingrediente
1,5 kg amestec carne tocata
1 kg ficat de vita
1/2 legatura marar
1/2 legatura patrunjel
2 cepe
5 oua
3 linguri smantana
sare
piper
boia de ardei dulce
Ingrediente pentru tapetat
1 lingura unt
3 linguri pesmet
Mod de preparare:
- Fierbe ficatul si spumeaza-l pana cand intra furculita in el, apoi lasa-l sa se raceasca. Toaca ficatul, ceapa, verdeata si amesteca-le cu restul de carne tocata.
- Fierbe 3 dintre oua tari si curata-le de coaja. Tapeteaza o tava de cozonac cu unt si pesmet, pune un strat din compozitia de carne in tava, apoi asaza ouale si restul carnii.
- Prepara un amestec din smantana si cele 2 oua ramase si pune-le in tava, deasupra. Da drobul la cuptorul preincalzit, pentru 70-80 de minute, sau pana cand se rumeneste bine.
Vezi si
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews