Invatati cum sa preparati un drob traditional din carne de miel, atat de popular pe masa de Pasti a romanilor.
Ingrediente
maruntaie de la un miel 3 cepe 4 legaturi ceapa verde o legatura marar o legatura patrunjel 3 oua sare piper
Ingrediente pentru tavi
o lingura ulei o lingura faina
Mod de preparare:
- Organele de miel spalate se pun la fiert in apa rece cu sare si cele trei cepe taiate in doua.
- Se ia spuma cu o spumiera de cate ori este nevoie si se lasa sa fiarba 15 minute.
- Se toaca toate organele fierte si racite si apoi, in tocatura, se pun ouale, ceapa verde si verdeata, tocate la cutit.
- Se amesteca, se potriveste gustul de sare si piper si se toarna amestecul intr-o tava sau doua unse cu ulei si presarate cu faina. Se lasa la cuptor aproximativ o ora.
S-ar putea sa-ti placa si:
Friptura de miel inabusita a la Jamie Oliver