Fajitas de pui sunt o gustare mexicana delicioasa, care se face foarte usor si potoleste foamea rapid. Daca preferati ca fajitas sa nu fie picante, eliminati din reteta pudra de chili.
Ingrediente
Ingrediente pentru sos
1. Preincalzeste cuptorul la 200°. Amesteca toate ingredientele pentru asezonare si lasa-le de-o parte.
2. Taie ceapa si ardeii in fasii lungi si pune-le intr-o tava termorezistenta. Taie si puiul in fasii subtiri si lungi, apoi adauga-le peste legume.
3. Pune sosul peste amestecul de legume si pui, urmat de uleiul de masline, apoi amesteca ingredientele cu mainile pentru a repartiza sosul.
4. Baga tava in cuptor pentru 35-40 minute, amestecand cu o lingura de lemn la jumatatea timpului pentru a intoarce ingredientele.
5. Stoarce sucul de la jumatate de lime in tava dupa ce o scoti din cuptor.
6. Repartizeaza amestecul de legume si carne pe fiecare lipie, urmat de cateva frunze tocate de coriandru.
Sursa foto: 123rf