Mancare de fasole verde cu pastai galbene este una sanatoasa, de post, dar care este bogata in nutrienti atat de necesari organismului si poate scadea nivelul colesterolului.

Ingrediente

2 linguri ulei de masline o ceapa, taiata marunt 4 catei usturoi, taiati marunt 400 g rosii decojite 400 g pastai verzi 400 g pastai galbene sare piper
Mod de preparare:
  1. Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie anti-aderenta. Se adauga ceapa tocata si usturoiul si se continua prepararea 10 minute. Se adauga rosiile decojite (taiate in prealabil) si se mai lasa la fiert alte 30 minute, pana cand compozitia se mai ingroasa. Se adauga sare si piper, dupa gust.
  2. In timp ce se prepara sosul de rosii, se fierb pastaile in apa cu sare, timp de 2-3 minute (sau pana cand devin moi).
  3. Dupa fierbere, se scurg si se adauga peste sosul de rosii. Se amesteca pana la omogenizare.